lunes, 18 de octubre de 2010

La prestatgeria

LA PRESTATGERIA DIGITAL
 És un lloc web on podem trobar un gran recull de llibres digitals, dirigits a les institucions educatives, aquest recurs permet crear llibres. Tothom que tingui accés al compte xtec pot accedir a la prestatgeria digital.


A la pàgina inicial d'aquesta hi trobem un menú on ens indica les diferents opcions de la prestatgeria, allí podrem escollir diferents opcions, una de les més importants és el catàleg de llibres: on hi trobem un gran nombre de llibres, ordenats pel que té l'entrada més recent.

També hi trobem les col·leccions:  on podem trobar catorze col·leccions del nostre interes, us deixem una entrada d'una col·lecció que ens parla del medi ambient, aquí hi trobaràs molts llibres editats per diferents col·legis on treballen amb el medi ambient:  http://phobos.xtec.cat/llibres/prestatgeria/#

Veiem diferenciats els llibres amb entrades més recents i amb els que tenen més pàgines. 

També hi han els descriptors, aquest ens ajuden a buscar més ràpidament el tema o la matèria del nostre interes.

El Fòrum, el qual ens permetrà enviar missatges o suggeriments amb les nostres opinions.

Nosaltres creiem que aquest recurs és molt interessant per als educadors, ja que aquí moltes voltes hi podem trobar temàtiques que als llibres de text no les hi ha, així doncs com a futurs educadors pegueu-li un cop d'ull!




No hay comentarios:

Publicar un comentario